Sam Gooris irriteert zich aan Kelly Pfaff en hun kinderen
LHX
Sam Gooris irriteert zich aan Kelly Pfaff en hun kinderen
Foto: VTM

In het derde seizoen van 'Expeditie Gooris' trekt Sam Gooris met zijn gezin naar Japan. Ze beleven er allerlei dolle avonturen.

Sam Gooris heeft zelf niet echt kaas gegeten van logistiek. In 'Expeditie Gooris' is het opnieuw Kelly Pfaff die alles gepland heeft.

"Ik wist enkel dat we naar Tokio vlogen, de rest van de reis was één groot vraagteken en één groot avontuur. Voor mij is toch alles goed", lacht Sam in een gesprek met Flair.

Dat betekent echter niet dat hij zich nooit ergert aan de rest van zijn gezin. Zo kan hij echt geïrriteerd raken door hun muziekkeuze, onthult hij.

"Maar ik leerde mijn lesje na Amerika en had deze keer een noise cancelling koptelefoon mee. Die sluit al het geluid rondom mij uit. Wat een geschenk!"

Ook de anderen ergeren zich wel eens aan hem, biecht hij op. Vooral aan het feit dat hij zo traag wandelt. "Ik ben geen grote wandelaar. Ik doe het wel, maar op mijn tempo en liefst niet te lang en ver."

Ondanks dat alle kleine irritaties is het toch een prachtige reis geweest. "Mijn wildste droom is uitgekomen. Sommige plekken daar zijn zó mooi! Het was écht de moeite", klinkt het enthousiast.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.