Sam Gooris doet erg gênante bekentenis over schoonvader Jean-Marie Pfaff
COS
Sam Gooris doet erg gênante bekentenis over schoonvader Jean-Marie Pfaff
Foto: Photonews

Sam Gooris is erg close met zijn schoonfamilie. Jaren geleden werd hij toch net iets te close met een familielid van echtgenote Kelly Pfaff.

"Ik heb ooit in mijn slaap weleens m'n schoonpa aan het aflebberen geweest", vertelde Sam Gooris woensdag in 'Beste Kijkers' op VTM. Sam en Kelly woonden destijds nog in bij Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff. "En ik had een nacht op de lappen geweest."

Jean-Marie en Carmen hadden Sams dochter Shania Gooris mee in hun bed gelegd. "Sam Gooris had er niet beter op gevonden dan 's morgens nog een kusje en een knuffeltje te gaan geven aan zijn dochter die bij mijn schoonouders lag. Ik ben daar in slaap gevallen bij de Jean-Marie."

Carmen stond 's ochtends op met Shania. "En ik heb in mijn slaap mijn schoonvader vastgepakt. De klucht van al was: die sliepen onder een muggennet. In een keer krijg ik stoempen. 'Gooris, wat doe gij nu?' Ik doe m'n blaffetuurkes open en ik zie zo krulletjes steken."

"Ik wil uit dat bed, maar ik geraak er niet direct uit met dat muggennet. In de namiddag sta ik op en ik zeg: 'Amai, nu heb ik iets meegemaakt. Nu heb ik gedroomd dat ik de Jean-Marie vasthad.' Het was effectief zo", aldus Sam Gooris over de gênante situatie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.