Sam Bettens na zijn deelname aan ‘The Masked Singer’: “Zo frustrerend”
PMN
Sam Bettens na zijn deelname aan ‘The Masked Singer’: “Zo frustrerend”
Foto: Photonews

Deze week werd Andy Peelman alias Duiveltje naar huis gestuurd. Vorige week was dat Sam Bettens die in het pak van Otter zat.

Onlangs is de samenwerking tussen Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht plots geëindigd. Van Gucht had zijn kat gestuurd naar een optreden op de Lichtfeesten in Reet, een kwartier voor de show moest beginnen. Jacques’ manager Thomas Lowette is toen noodgedwongen ingesprongen. De reden van het afhaken van Ruben Van Gucht: een dispuut over auteursrechten, waarop Ruben recht meende te hebben omdat hij heeft meegeschreven aan de show. Jacques’ manager stelde echter in Dag Allemaal dat Ruben al royaal werd vergoed.

Hoe Jacques Vermeire zich bij de hele affaire voelt, daar laat Thomas Lowette geen twijfel over bestaan. “Jacques is verbijsterd. Hij slaapt hier niet van. Wat dacht je? Die mens heeft nog nooit een financieel dispuut met iemand gehad. Dat kan iedereen getuigen die ooit met Jacques heeft gewerkt. Om met hem ruzie te maken over geld, moet je echt al heel ver gaan. En dat is wat Ruben heeft gedaan. Als hij nu een advocaat in de arm neemt, zullen ook wij ons met alle middelen verdedigen. Reken maar.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.