Video Ruth Beeckmans verrast: “Daarom won ‘Belgium’s Got Talent’ een Gouden K”
Ruth Beeckmans verrast: “Daarom won ‘Belgium’s Got Talent’ een Gouden K”
Foto: VTM

Zondagavond barstte er in het Sportpaleis een feestje los. Voor de negende keer werden de Gouden K’s van Ketnet uitgereikt. Dat zijn awards voor personen of programma’s die in 2021 populair waren bij Vlaamse kinderen. ‘Belgium’s Got Talent’ won in de categorie ‘Familieprogramma’, waar jurylid Ruth Beeckmans uiteraard heel blij mee is.  

“Ik vind dat heel fijn dat een jong publiek, die lieve en toffe Ketnetters, ‘Belgium’s Got Talent’ zo omarmen. Zo geven ze het programma niet alleen een mooi K, maar zo laten ze ook zien dat ze het nog altijd graag zien”, vertelt Ruth Beeckmans aan Showbizz24.

“Zo steken we ook een mooie pluim op de mensen die achter de schermen zo hard aan dat programma werken. Uiteraard ook aan alle talenten die zich elke keer opnieuw helemaal geven en kwetsbaar opstellen.”

‘Belgium’s Got Talent’ werd met deze prijs verkozen boven programma’s als ‘The Voice’ en ‘Thuis’. En daar is volgens Ruth een goede reden voor: “Het is zo een breed programma, iedereen met elk talent kan aan bod komen. Bij ‘The Voice’ is dat natuurlijk nauwer.”

Bekijk het volledige interview in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.