Ruth Beeckmans maakt zich grote zorgen om haar dochters
LHX
Ruth Beeckmans maakt zich grote zorgen om haar dochters
Foto: GoPlay

Ruth Beeckmans is sinds kort weer op VTM te zien, maar ze is nog volop aan het rouwen om haar partner Gary, die in april vorig jaar overleed. Samen met hem heeft ze twee kinderen, Charlie-Sue en Cobey-Mae.

Ruth Beeckmans mag dan nog zo'n positieve ingesteldheid hebben, momenteel gaat ze door een erg moeilijke periode. Wanneer haar in een gesprek met Flair wordt gevraagd waar ze zoal mee worstelt, vindt ze het lastig om daarop te antwoorden.

"Dat is een moeilijke vraag voor mij, omdat ik nog heel hard in dat rouwproces zit", zegt ze. "Daarnaast maak ik me het meest zorgen om mijn dochtertjes. Ik vraag me elke dag af hoe ik daar twee gelukkige, zelfzekere mensjes van maak in deze harde wereld waarin je niet alles onder controle hebt."

Zo doet ze haar best om Charlie-Sue en Cobey-Mae mee te geven dat uiterlijk niet bepaalt wie je bent. "De speelplaats is een jungle en kinderen kunnen heel hard zijn voor elkaar, dus we babbelen daar sowieso over. Ik leer hen dat ze veel meer waarde moeten schenken aan de binnenkant en niet zo wakker moeten liggen van hoe iemand anders en zijzelf eruitzien."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.