Ruth Beeckmans komt maanden na 'The Masked Singer'-opnames belofte aan Conner Rousseau na
COS
Ruth Beeckmans komt maanden na 'The Masked Singer'-opnames belofte aan Conner Rousseau na
Foto: VTM

Conner Rousseau zorgde in 'The Masked Singer' voor de grootste verrassing van het programma. De ontmaskering van Konijn zorgde voor geschokte reacties bij de speurders.

Konijn ontpopte zich in 'The Masked Singer' tot een ware casanova. Zowel Ruth Beeckmans en Julie Van den Steen gaven toe "verliefd" te zijn op het figuur.

Konijn ofwel Conner Rousseau speelde in op die 'gevoelens' door bij de finale een kaartje naar Ruth en Julie te schrijven. "In de finale staan is een mooie bonus! Maar eerlijk? Ik hoop vooral op een... kus!", schreef hij daarin.

Maar van wie? De kaart was immers geadresseerd aan Ruth én Julie. "Het hangt er wat van af wie eronder zit", merkte Julie op. "Voor mij niet. Ik doe alles binnen", grapte Ruth.

Bij zijn ontmaskering was de schok bij de speurders groot. Ook Ruth wist niet wat haar overkwam. "Ben je nog altijd verliefd, Ruth?", vroeg Conner meteen. "Ja, natuurlijk", reageerde zij.

Maanden na de opnames van 'The Masked Singer' is Ruth nu eindelijk haar belofte nagekomen. "Die langverwachte kus", schrijft Conner bij een foto met Ruth bij het Gala van de Gouden K's.

Meer nieuws

Meer nieuws

.