VTM

Ruth Beeckmans houdt gewoonte die ze met Gary had voor hun dochters in stand na zijn overlijden

door: COS
Ruth Beeckmans
Afbeelding bron: GoPlay

Ruth Beeckmans kreeg eind april een enorme klap te verwerken. Haar partner Gary was plots overleden.

Gary overleed onverwacht op 54-jarige leeftijd. De brandweerman was al vijftien jaar samen met Ruth Beeckmans. Ze kregen ook twee kinderen samen: Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (2).

Ruth herdacht haar overleden partner al met verschillende mooie berichten en foto's op sociale media. Ook van haar kinderen. Op een recent Instagram-filmpje valt op dat Ruth een bijzondere gewoonte die ze had met Gary voor hun dochters in stand houdt.

In het filmpje zien we Cobey-Mae met een lolly. We horen hoe Ruth Engels praat tegen de kleine meid. "Is it yummy?", vraagt Ruth. "Yes", reageert Cobey-Mae. "What is it? It's a...", klinkt het bij Ruth "Lollipop", vult de 2-jarige Cobey-Mae aan.

Gary was een Zuid-Afrikaan en sprak Engels met zijn kinderen. "Meestal spreek ik Nederlands, maar ik merk vaak dat bij ons thuis Engels de voertaal is, zeker nu Cobey-Mae er is", zei Ruth een tijd geleden in Story. "In het begin vond ik dat wat raar, maar voor de kinderen is die tweetalige opvoeding een ongelooflijke meerwaarde."

Cobey-Mae
Afbeelding bron: Instagram @ruthbeeckmansofficial