Ruth Beeckmans houdt gewoonte die ze met Gary had voor hun dochters in stand na zijn overlijden
COS
Ruth Beeckmans houdt gewoonte die ze met Gary had voor hun dochters in stand na zijn overlijden
Foto: GoPlay

Ruth Beeckmans kreeg eind april een enorme klap te verwerken. Haar partner Gary was plots overleden.

Gary overleed onverwacht op 54-jarige leeftijd. De brandweerman was al vijftien jaar samen met Ruth Beeckmans. Ze kregen ook twee kinderen samen: Charlie-Sue (9) en Cobey-Mae (2).

Ruth herdacht haar overleden partner al met verschillende mooie berichten en foto's op sociale media. Ook van haar kinderen. Op een recent Instagram-filmpje valt op dat Ruth een bijzondere gewoonte die ze had met Gary voor hun dochters in stand houdt.

In het filmpje zien we Cobey-Mae met een lolly. We horen hoe Ruth Engels praat tegen de kleine meid. "Is it yummy?", vraagt Ruth. "Yes", reageert Cobey-Mae. "What is it? It's a...", klinkt het bij Ruth "Lollipop", vult de 2-jarige Cobey-Mae aan.

Gary was een Zuid-Afrikaan en sprak Engels met zijn kinderen. "Meestal spreek ik Nederlands, maar ik merk vaak dat bij ons thuis Engels de voertaal is, zeker nu Cobey-Mae er is", zei Ruth een tijd geleden in Story. "In het begin vond ik dat wat raar, maar voor de kinderen is die tweetalige opvoeding een ongelooflijke meerwaarde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.