Ruth Beeckmans deelt prachtige woorden voor dochter op bijzondere dag: "Daddy zou zo trots op je geweest zijn"
COS
Ruth Beeckmans deelt prachtige woorden voor dochter op bijzondere dag: "Daddy zou zo trots op je geweest zijn"
Foto: VTM

Het is een bijzondere dag voor Ruth Beeckmans. Vanavond zien we haar in het gloednieuwe programma 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u', maar ze heeft nog iets te vieren.

Charlie-Sue, de oudste dochter van Ruth Beeckmans, is vandaag jarig. De eens zo kleine meid wordt al tien jaar oud vandaag. Op Instagram zet Ruth haar mini-me in de bloemetjes met een bijzonder mooi bericht.

"10 jaar gekke, wilde, geweldige, prachtige, magische jij! Je bent de dapperste, meest geweldige kleine persoon die ik ken! Daddy zou zo trots op je geweest zijn, op wie je bent en op alle dingen die je bereikt", lezen we. "En ook al ben je nu een dubbele cijfers-monster, je zal altijd onze kleine meid blijven."

"Geniet van je dag en blijf wild, dat is wie je bent, dat is wie we graag zien", aldus Ruth. We zien Charlie-Sue poseren met een drinkbus met een foto op van haar papa en zichzelf en een kaartje van hem. "Altijd bij jou, mijn lieve meid", lezen we.

"Proficiat, lieve meid!", reageert Natalia. "Een tiener in huis", merkt An Lemmens op. Ook Evi Hanssen, Astrid Coppens en Kim Van Oncen laten felicitaties achter. Wensen ook wij Charlie-Sue vandaag allemaal een bijzonder mooie verjaardag? Gefeliciteerd!

https://www.instagram.com/p/CoEpw9osFmd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.