Roel Vanderstukken geeft update over controle van zijn hart door cardioloog
PMN
Roel Vanderstukken geeft update over controle van zijn hart door cardioloog

Twee jaar geleden moest Roel Vanderstukken een hartoperatie ondergaan. Voor de acteur meteen ook het sein om het allemaal wat rustiger aan te gaan doen.

“Na mijn hartoperatie tweeënhalf jaar geleden ben ik wel minder gaan werken om meer bij mijn gezin te kunnen zijn. Ik doe niets meer tegen mijn zin en ik plan maar één theaterproject per jaar in, terwijl dat er vroeger soms drie waren”, licht Roel Vanderstukken toe in TV-Story.

“Daardoor moest ik mij vaak in bochten wringen om één avond per week thuis te zijn om de kinderen in bed te steken. Nu ben ik zelden weg ‘s avonds en dat zorgt voor meer rust in huis.”

Roel ondervindt geen hinder meer van zijn hartoperatie. “Nee, in principe ben ik goedgekeurd, ik ben zoals nieuw. Alles wat niet meer goed was, hebben ze vervangen”, legt hij uit.

“Ik ga twee keer per jaar op controle en mijn cardioloog is altijd heel tevreden. Voorlopig mag ik niet klagen. Ik heb meer schrik van dat coronabeestje, ook al ben ik geen risicopatiënt.” 

“Ik probeer gewoon de ouderen rondom mij te beschermen. Drie grootouders leven nog, in goede gezondheid. En als zelfstandige heb ik ook geen zin om zelf in coma te belanden.”
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.