Boer Zkt. Vrouw Robbe zoekt man in 'Boer zkt Vrouw': "Ik mag er niet aan denken"
COS
Robbe zoekt man in 'Boer zkt Vrouw': "Ik mag er niet aan denken"
Foto: VTM

Dina Tersago stelde ons de afgelopen twee weken voor aan vijf boeren en één boerin uit het zestiende seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Ze had echter nog een verrassing voor de kijker in petto.

Er zal ook een zevende boer deelnemen aan 'Boer zkt Vrouw'. Om hem voor te stellen moet Dina Tersago naar Zweden reizen. Vanavond leren we Robbe (29) beter kennen. Hij gaat op zoek naar een man.

Robbe nam vorig jaar een melkveebedrijf over en is dus niet geneigd om snel weer naar België te komen. Daar zullen mannen die zich inschrijven rekening mee moeten maken.

"Al heb ik als ik heel eerlijk ben ook een beetje schrik dat ik verliefd zou worden op iemand voor wie ik terug naar België zou willen. Zeg nooit nooit, maar momenteel ben ik echt niet van plan naar België terug te keren", zegt Robbe aan Het Laatste Nieuws.

"Ik mag er niet aan denken iets achter te laten, waar ik al die jaren zo hard voor heb gewerkt. Ik hoop dus echt dat geïnteresseerde mannen het zien zitten om naar hier te verhuizen op termijn. Het mijn droom om hier oud te worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.