Regi Penxten draagt trouwring nog steeds na breuk met Elke: "Dan pas zal ik hem uitdoen"
COS
Regi Penxten draagt trouwring nog steeds na breuk met Elke: "Dan pas zal ik hem uitdoen"
Foto: Instagram @realregi

Regi Penxten ging voor het programma 'Sergio Over De Grens' met Sergio Herman naar het noorden van Spanje. Tijdens hun culinaire roadtrip leerden de mannen elkaar beter kennen.

Regi Penxten vertelde Sergio Herman openhartig over zijn breuk met Elke Vanelderen. Ellie-Martha en Renée, de kinderen van Elke en Regi, wonen nog steeds voltijds bij Regi. Elke woont immers ook nog steeds onder hetzelfde dak.

Regi geeft wel aan dat de situatie tijdelijk is. "Maar ik geniet er nog elke dag van. Zolang nog iedereen thuis woont, vind ik dat oké, hoor. En als het niet meer zo is, dan lossen we het dan wel weer op", zegt hij aan Sergio.

Wie niet van de breuk op de hoogte is, zou het ook niet merken. Naast het feit dat het ex-koppel nog steeds samenwoont, doet Regi nog een opvallende bekentenis.

"Ik heb mijn trouwring nog altijd aan", zegt hij. "Ik vind zolang ik niet effectief gescheiden ben, doe ik dat ding nog niet uit. Dat moet eerst getekend zijn en dan zal ik die ring wel uitdoen. Dat zal nog wel even duren", besluit hij.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.