Boer Zkt. Vrouw Raphaël reageert voor het eerst na ophef in 'Boer zkt Vrouw': "Een nachtmerrie"
COS
Raphaël reageert voor het eerst na ophef in 'Boer zkt Vrouw': "Een nachtmerrie"
Foto: VTM

Zondag liep het helemaal mis in 'Boer zkt Vrouw'. Op de manège van Raphaël liepen de gemoederen hoog op; Jolyn vertrok zelf en Katrijn werd naar huis gestuurd.

Het begon allemaal toen Jolyn Jasha aantrof in de caravan van Raphaël. Naar eigen zeggen is er behalve praten en een knuffel niets gebeurd, maar omdat Jasha loog over haar nachtelijke ontmoeting met Raphaël trokken Jolyn en Katrijn hun conclusies.

Raphaël vindt het nog altijd heel spijtig wat er gebeurd is. Hij had graag gehad dat iedereen met een goed gevoel kon terugkijken op de ervaring. "Maar in de plaats daarvan werd het een nachtmerrie", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Ik wijt het aan een samenloop van omstandigheden."

Raphaël kreeg van kijkers het verwijt dat hij de dames tegen elkaar had opgezet. "Dat vind ik niet", zegt Raphaël. “Ik heb altijd gezegd dat ze moeten proberen om vriendschappen over te houden aan het programma, maar ik heb hen inderdaad ook verteld dat ze elke kans moeten grijpen."

"De bewoording, dat 'Chirokamp', had anders gekund, maar de boodschap was een oprecht gevoel. Daar heb ik nog altijd geen spijt van", besluit hij. Raphaël blijft nu alleen met Jasha over. Of dat iets zal worden, zien we elke zondag in 'Boer zkt Vrouw' op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.