Raphaël neemt drastisch besluit in 'Boer zkt Vrouw': "Hij heeft er niet eens de ballen voor"
COS
Raphaël neemt drastisch besluit in 'Boer zkt Vrouw': "Hij heeft er niet eens de ballen voor"
Foto: VTM

In de vijfde aflevering van 'Boer zkt Vrouw' ontplofte de bom op de manège van Raphaël. Er ontstond een ruzie op basis van jaloezie, nadat Jasha de nacht doorbracht in de caravan van Raphaël.

Hoewel er niets gebeurd is tussen de Raphaël en Jasha, ontstond er een onomkeerbare situatie. Jolyn besloot al snel om zelf op te stappen. "Het is inderdaad misschien gebaseerd op een misvatting, het kan goed zijn dat er niets gebeurd is, maar ik wil mij niet meer openstellen nu", zegt Jolyn.

Nadat ze besefte dat ze misschien wat te hard van stapel was gelopen, stond Katrijn ervoor open om te kijken waar het eventueel nog naartoe kon gaan, als ook Raphaël met een propere lei wou beginnen. Maar hij kreeg de gebeurtenissen niet van zich afgeschud en besloot enkel met Jasha verder te gaan. 

"Ik had het graag volledig anders gezien, want ik had mijn keuze nog niet gemaakt. Maar na deze situatie heb ik gedacht: nu moet je even aan jezelf denken Raphaël, ga gewoon op je gevoel af. En mijn gevoel zei Jasha", aldus de hoefsmid. 

'Ik ben echt kwaad op hem'

"Niet eens de ballen om in mijn ogen te kijken? Oké", klinkt het achteraf bij een misnoegde Katrijn. "Wij komen hier nu als de slechten uit", zegt ze. "Nee", probeert Dina Tersago nog te sussen. "In zijn ogen wel. Absoluut wel."

"Hij heeft nu in mijn ogen de gemakkelijke weg gekozen en voor haar gekozen, terwijl ik geen minuut de kans heb gehad om met hem een babbeltje te doen. Ik ben echt kwaad op hem."

Meer nieuws

Meer nieuws

.