The Masked Singer Promofilmpje 'The Masked Singer' onder de loep: 'Deze dingen vallen meteen op'
COS
Promofilmpje 'The Masked Singer' onder de loep: 'Deze dingen vallen meteen op'
Foto: VTM

In het voorjaar van 2023 kunnen we weer met z'n allen meespeuren in 'The Masked Singer'. Maar... de speurtocht is eigenlijk al begonnen.

Donderdag kregen kijkers voor het 'VTM Nieuws' van 19 uur alvast te horen wie 'The Masked Singer' zal presenteren: Jens Dendoncker. Maar er is meer... "De guessing game rond het derde seizoen start deze keer extra vroeg, namelijk… nú", klinkt het bij VTM.

VTM geeft ons op sociale media alvast een hint: "Stonden er nog interessante dingen op het bord?", klinkt het. Staan daar dan tips op? "Misschien... En misschien niet alleen op het bord... Ahum ahum", zegt de zender.

Op het krijtbord springen enkele dingen in het hoog. Zo staat er bij een foto van CAMILLE: 'nog eens in pak?'. Verder lezen we ook: 'Vierde speurder doet mee'. En er lijkt iets met duo's of duetten te zullen gebeuren. We zien daarbij de initialen AR, LT, JLS, ATK, SM en GT.

In het filmpje zien we op een bepaald moment ook filmposters van: The Mask, The Lion King, The Bodyguard, The Birds, Alice in Wonderland en Fight Club. Die moeten toch een betekenis hebben? 

Op Instagram merkt iemand om niet alleen iets bijzonders gezien te hebben, maar iets te hebben gehoord. Luisteren we heel goed, dan horen we het nummer 'Walk Like an Egyptian' van The Bangles.

Meer nieuws

Meer nieuws

.