Lisa Pommelien Thijs bijzonder hard voor telenovelle 'Lisa', waarin ze Babette speelde
COS
Pommelien Thijs bijzonder hard voor telenovelle 'Lisa', waarin ze Babette speelde
Foto: VTM

Pommelien Thijs heeft na 'Ongewoon' met 'Wat Een Idee?!' opnieuw een grote hit te pakken. Naast zangeres is Pommelien natuurlijk ook actrice.

Pommelien Thijs werd bekend door haar rol van Caro in '#LikeMe' en als Ella in de 'De familie Claus'-films. Ze had ook een tijdje een rol in de VTM-telenovelle 'Lisa'. Daarin kroop ze in de huid van Babette Vincke. Haar personage komt af en toe nog ter sprake, maar Pommelien zullen we niet meer in 'Lisa' zien.

"Ik heb heel snel beslist dat telenovelle niet iets is wat ik wil doen", zegt Pommelien in 'De 10 Meest Gegoogelde Vragen' van Qmusic. "Dat heeft niks met 'Lisa' te maken, maar met een telenovelle. Ik vond dat tempo te snel."

"Ik vond alles gewoon te gerusht, waardoor ik er zelf geen plezier uit haalde. En dan dacht ik: ik weet dat ik dit toch niet opnieuw wil doen, dus ik ga het ook niet kijken", vertelt Pommelien.

Pommelien stond op de set nooit stil. "Dat is afschuwelijk. Ik vind dat echt niet leuk. Je doet dubbel zoveel scènes op een dag. Dat houdt nooit op. Voor je het weet staat het er ook op. Daar moest ik erg aan wennen in het begin. Da's te snel voor mij, vind ik niet leuk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.