Pijnlijk voor Julia Boschman: K3'tje hard aangepakt na passage in 'The Voice Kids'
COS
Pijnlijk voor Julia Boschman: K3'tje hard aangepakt na passage in 'The Voice Kids'
Foto: VTM

Vrijdag startte het zesde seizoen van 'The Voice Kids'. Ook K3 was er weer bij in één van de vier draaistoelen. Voor het eerst met Julia Boschman.

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn krijgen in het zesde seizoen van 'The Voice Kids' gezelschap van hun nieuwe collega Julia Boschman. Ze vlogen er samen met de andere coaches meteen in met een openingsperformance van 'Blinding Lights'.

Op sociale media krijgt Julia het wel hard te verduren. "Vind Julia een air hebben... Kan ze niet verdragen", lezen we op Facebook. "Dacht dat ik de enige was. Ze kan zelf niet zo goed zingen, maar gaat dan die kids leren hoe het moet", klinkt het nog. 

"Vind Julia ook een air hebben", laat nog iemand weten. "Gooi die Julia en Duncan eruit met hun air. Ze denken dat ze alles weten", vindt iemand. "Julia in de jury? Veel te vroeg, ze is er zelf pas bij en dan nog het woord voeren?", merkt een andere kijker op.

"Julia praat zoveel als Klaasje. Laat Marthe en Hanne ook eens iets zeggen", zegt iemand op Twitter. "Ik krijg instant migraine wanneer Julia begint te praten", klinkt het scherp. "Waarom kiest niemand voor K3?", vraagt iemand zich af. "Omdat ons Julia met haar tetteren de mensen wegjaagt."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://twitter.com/Lientjevh/status/1507465787572989952

https://twitter.com/EarthToEvelien/status/1507460702289735683

https://twitter.com/Dieken05VDK/status/1507464027290677250

Meer nieuws

Meer nieuws

.