Pijnlijk voor Eva Pauwels: Julie Vermeire drukt moeder met de neus op de feiten
COS
Pijnlijk voor Eva Pauwels: Julie Vermeire drukt moeder met de neus op de feiten
Foto: VTM

Elke zaterdag zien we Julie Vermeire en haar familie op VTM. In 'De Vermeires' zagen we ook al Julies moeder Eva Pauwels passeren.

Julie Vermeire woont sinds vorig jaar samen met haar vriend Laurins Dursin in Kortrijk. Julie probeert zeker drie keer per week naar Keerbergen te gaan om vader Jacques Vermeire een bezoekje te brengen. Ze zijn naar eigen zeggen de beste vrienden. Ook bij moeder Eva Pauwels gaat Julie vaak langs.

De barsten in de band tussen moeder en dochter zijn zo goed mogelijk hersteld. "Het contact met mama is anders. Voorzichtiger", geeft Julie wel toe in Het Laatste Nieuws. "Er is jarenlang een grote afstand tussen ons geweest en dat voel je. Het gaat nu goed met haar, daar ben ik blij om, dat vergemakkelijkt onze band."

"Ik zie haar bijna elke week en dan spreken we af met oma en opa. We eten iets, we praten wat, we houden het gezellig. Maar de echt hele diepe gesprekken: die hou ik toch vooral voor wanneer ik bij papa ben, merk ik. En dat is oké", besluit Julie Vermeire.

Meer nieuws

Meer nieuws

.