Piet Huysentruyt in de wolken met komst eerste kleinkind, maar krijgt meteen ontegensprekelijke boodschap van zoon Cyriel mee
COS
Piet Huysentruyt in de wolken met komst eerste kleinkind, maar krijgt meteen ontegensprekelijke boodschap van zoon Cyriel mee
Foto: VTM

Piet Huysentruyt is een dolgelukkig man. Net voor de zomer werd de (tv-)kok voor het eerst grootvader.

Na een succesvolle comeback bij VTM met 'SOS Piet XL' mocht Piet Huysentruyt eind mei bekend maken dat hij voor het eerst grootvader zou worden. Zijn zoon Cyriel en schoondochter Agustina waren in verwachting van een eerste kindje.

"De dag dat Joshua werd geboren, 6 juni, zat ons gezin verspreid over elke uithoek van de wereld. Mijn dochter Marie in de States, mijn vrouw in Zuid-Afrika, Cyriel in Frankrijk en ik zat in België. Ik wilde iedereen knuffelen, dat kon dus niet", vertelt Piet in Dag Allemaal.

Een week na de geboorte was het eindelijk zover en kon Piet zijn kleinzoon Joshua voor het eerst in de armen nemen. "Ik heb nog nooit zo gebleit als toen. Ik wou dat ik een foto kon tonen, maar ik heb afgesproken met Cyriel om dat niet te doen", zegt hij. Intussen is Joshua tweeënhalve maand oud.

Cyriel wou na de geboorte nog even wachten om het nieuws wereldkundig te maken. "Maar nu ik groen licht heb gekregen, praat ik er met veel plezier over. Ik ben niet van plan om me te moeien met de opvoeding, maar ik ga Joshua verwennen en wees maar zeker dat ik zijn spaarvarkentje ga vetmesten."

Meer nieuws

Meer nieuws

.