Peter Bulckaen uit ‘Familie’ heel boos op zichzelf: “Voel me enorm schuldig tegenover mijn vrouw’
PMN
Peter Bulckaen uit ‘Familie’ heel boos op zichzelf: “Voel me enorm schuldig tegenover mijn vrouw’
Foto: VTM

Peter Bulckaen kennen we van ‘Familie’. Daar speelt hij al geruime tijd de rol van Mathias.

Peter geniet al 35 jaar van het leuke gezelschap van zijn vrouw Tine. Al voelt hij zich wel heel schuldig tegenover haar.

De acteur speelt ook mee in de theatervoorstelling ‘Frank wordt Francine’. Toen hij weer naar huis wilde vertrekken na een voorstelling legde hij zijn sleutelbos op het dak van de auto om zijn laadkabels te kunnen wegsteken.

Aan die sleutelbos hing ook Peters trouwring en verlovingsring. Bij het instappen was hij echter vergeten dat die sleutelbos nog op het dak van de wagen lag.

De sleutelbos is allicht ergens onderweg van het dak gevallen. “De week nadien ben ik teruggekeerd naar Bree en heb ik - te voet- vier uur lang de weg afgespeurd die ik toen had afgelegd, met het idee dat zo’n sleutelbos niet ver weg kan zijn”, legt Peter uit in Story.

“Het blijft een raadsel waar hij ligt en of hij ooit nog gaat uitkomen. Ik voel me enorm schuldig. Tine was niet kwaad, ze vond het vooral heel jammer.”

Enkele dagen voor Peter de sleutelbos kwijtspeelde vroeg zijn vrouw nog om de ringen in een juwelendoosje te steken, maar hij vond dat niet nodig. Nu heeft de acteur er veel spijt van.

Meer nieuws

Meer nieuws

.