Boer Zkt. Vrouw Pas verloofde Kim en Emi verbazen iedereen met erg straffe bekentenis over 'Boer zkt Vrouw'
COS
Pas verloofde Kim en Emi verbazen iedereen met erg straffe bekentenis over 'Boer zkt Vrouw'
Foto: VTM

'Boer zkt Vrouw' keert volgend jaar terug met een zestiende seizoen. We maakte voor de zomer al kennis met de zes boeren en één boerin.

In tegenstelling tot de afgelopen twee seizoenen werd het 'Blind Verliefd'-format weer aan de kant geschoven bij 'Boer zkt Vrouw'. Geïnteresseerden weten nu weer voor wie ze zich inschrijven. In de oproepafleveringen stelde Dina Tersago de kijkers voor aan haar nieuwe lading boeren.

Als de nieuwe boeren het voorbeeld van aardappelboer Kim Biets en Emi Pellarin uit het veertiende seizoen volgen, dan staat de boeren een mooie toekomst te wachten. Zij zijn twee jaar na de opnames nog steeds een gelukkig koppel. Deze week hadden ze groot nieuws.

Kim zette afgelopen weekend een verrassing op poten: hij bootste de 'Boer zkt Vrouw'-date met Emi in zijn loods na. "Maar dat was nog niet alles... 'Ik moet nog iets vragen', zei hij. 'Wilt gij met mij trouwen?' Ik ben nog nooit zo zeker van iets geweest. Honderd keer ja!", schreef Emi deze week op Instagram.

(Lees verder onder de post.)

Na een relatie van twee jaar zijn Kim en Emi nu verloofd. Opvallend is dat Emi zich bijna niet had ingeschreven voor 'Boer zkt Vrouw'. "Als ik mij niet had ingeschreven, had ik hem niet leren kennen. Ik denk daar vaak aan, aan zo'n dingen", vertelt Emi aan HLN Showbits.

"Als ik niet aan de productie had gevraagd: 'Zeg maar dat Emi zich inschrijft.' Ik had haar gezien tijdens de eerste aflevering, daar was zij figurant", vertelt Kim. Dina Tersago nodigde een heleboel dames uit om op groot scherm voor te stellen aan de boeren. Al werd hun identiteit wel geheim gehouden.

Emi was een van de dames die in de loods aanwezig was. Toen Kim haar in de oproepaflevering zag, was zijn interesse meteen gewekt. "Als hij dat niet had gevraagd, dan had ik mij misschien niet ingeschreven", aldus Emi. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.