'Paradijs zoekt Personeel'-winnaars halen scherp uit na nachtmerrie: "Loze beloftes en onmenselijke behandeling"
COS
'Paradijs zoekt Personeel'-winnaars halen scherp uit na nachtmerrie: "Loze beloftes en onmenselijke behandeling"
Foto: VTM

Nathalie Meskens gaf enkele maanden geleden een bijzondere prijs weg in het gloednieuwe VTM-programma 'Paradijs zoekt Personeel'. Het winnende koppel zou een jaar lang een hotel op Zanzibar mogen uitbaten.

Het waren uiteindelijk Thomas van den Bussche en Ileen Vaes die de jury en de eigenaars van het hotel het meeste konden overtuigen. Ze zouden een jaar lang het hotel 'Zanziblue' mogen uitbaten. Maar amper enkele maanden na hun overwinning zijn ze terug in België. Dat schrijft GVA.

"Wat een mooi verhaal zou moeten worden, eindigde in een nachtmerrie. Alles verkocht in België en met volle goesting naar Zanzibar vertrokken. Na een maand hebben we zelf een ticket terug naar huis geboekt. Wat een vergiftigd geschenk", klinkt het bij Thomas op Instagram Stories.

"Veel loze beloftes, onmenselijke behandeling en vooral wat een toxische werksfeer. Momenteel wachten we nog altijd op een terugbetaling van de heenvlucht van 1300 euro. 1,5 jaar bijna gewacht voor een lege doos", besluit Thomas.

Thomas deelt ook nog enkele "wijze lessen". "Laat je nooit onderbetalen voor je werk. Laat je nooit gebruiken als een voorwerp of marketingstunt. Laat je nooit kleineren door je bazen, fouten maken mag. Beloftes zijn beloftes, op papier of niet. Wees altijd jezelf en geniet van het leven", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.