'Paradijs zoekt Personeel' kent z'n winnaars: "Heel emotioneel, ontroerend en onbeschrijfelijk!"
COS
'Paradijs zoekt Personeel' kent z'n winnaars: "Heel emotioneel, ontroerend en onbeschrijfelijk!"
Foto: VTM

In 'Paradijs zoekt Personeel' mochten Nathalie Meskens en een professionele jury een waanzinnige prijs weggeven. Zes koppels zakten af naar Zanzibar om er de kans te krijgen hotel Zanziblue voor één jaar uit te baten.

Week na week zagen we koppels sneuvelen. Uiteindelijk waren er op donderdag 24 maart nog twee koppels in de running: horeca-experts Inge en Stefaan en wereldreizigers Ileen en Thomas. Ze moesten een laatste keer alles op alles zetten om Zanziblue-eigenaars Cris en Cristina te overtuigen.

Na het ultieme selectiegesprek met de eigenaars moesten beide duo’s hun koffers pakken en in twee verschillende auto’s stappen. Op een rondpunt was de spanning te snijden: de winnaars sloegen af naar Zanziblue en de verliezers reden onverbiddelijk naar de luchthaven.

Wanneer Ileen en Thomas de weg naar het resort herkennen, zijn ze door het dolle heen: "We hebben zelden zoiets spannends meegemaakt, maar onze wildste droom komt uit! Wanneer we het padje opreden naar Zanziblue, beseften we: home, sweet home", zegt het koppel.

"Toen we door de poort reden en er een erehaag stond met de jury, Cris en Cristina, en het voltallige personeel was dat een heel emotioneel, ontroerend en onbeschrijfelijk moment. We zijn super trots en heel blij. Het is echt een ongelooflijke ervaring en de kers op de taart van al het harde werk!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.