Lisa Oscar Willems verrast over einde van 'Lisa' na schokkend afscheid als Jonas: "Dan is het gedaan"
COS
Oscar Willems verrast over einde van 'Lisa' na schokkend afscheid als Jonas: "Dan is het gedaan"
Foto: VTM

Het was erg schrikken toen Jonas (Oscar Willems) vrijdag voor dood in een put werd gegooid in 'Lisa'. Het was de acteur zelf die heeft gevraagd om uit de telenovelle geschreven te worden.

Na de aflevering van vrijdag koesterden 'Lisa'-fans nog hoop dat Jonas niet dood was en tijdig gevonden zou worden door zijn vrienden en familie. Acteur Oscar Willems bevestigde echter dat Jonas aan zijn einde komt, nadat hij zelf aangegeven had dat het 'Lisa'-hoofdstuk afgesloten mocht worden.

'Lisa' moet nu verder zonder 'prince charming', een vreemd gegeven. Al merkt Oscar wel op dat 'Lisa' een modern sprookje is en dan ook anders én "allesbehalve voorspelbaar" is. "Bij ons zijn al heel wat gekkigheid en vreemde wendingen in het verhaal geslopen", zegt hij bij HLN.

"De fantasie wordt voortdurend omarmd. Dit sterfgeval past perfect in de wereld van 'Lisa'. Er kan en mag in deze reeks echt veel. Al mag 'Lisa' ook niet eindeloos lang duren", vindt Oscar. "Na dit seizoen is het wellicht gedaan", besluit de acteur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.