Opvallende nieuwkomer in 'The Masked Singer': Flamme Fatale stelt zichzelf aan je voor
COS
Opvallende nieuwkomer in 'The Masked Singer': Flamme Fatale stelt zichzelf aan je voor
Foto: VTM

De verrassing was groot toen Roos ontmaskerd werd als Yanina Wickmayer in 'The Masked Singer'. Maar even groot wordt de verbazing vrijdag 21 januari om 20.35 uur in de tweede show. Daarin maakt immers een nieuwe Masked Singer haar intrede: Flamme Fatale.

Dat er een nieuwe Masked Singer haar intrede zou maken konden we aan het einde van de eerste show al zien. De vlammenzee kondigde de komst van Flamme Fatale aan. Geen enkele man of vrouw is veilig voor haar versierkunsten. Met haar licht accent draait ze iedereen rond haar vingertje. Maar wie is Flamme Fatale?

"Bonjour, ik ben Flamme Fatale", licht ze alvast een tipje van de sluier op. "Ik brand van verlangen om aan 'The Masked Singer' te beginnen. Want ik weet van wanten. Maar ik ben wel een beetje nerveus. Ik sta hier met een bang hartje. Dat is niet erg, elk vuur begint met een voorzichtig vlammetje."

"Je moet het gewoon aanwakkeren. En dan ga ik de wereld rond. Eens mijn vonk overslaat ben ik niet meer te blussen. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. En ik doe jullie allemaal smelten", aldus Flamme Fatale die het vrijdag opneemt tegen Robots met het toepasselijke 'Stop This Flame' van Celeste.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.