Blind Getrouwd Opvallend! "Voor goede vriend is wel al een match gevonden": Maak kennis met Steve, Jonas en Karen uit 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'
COS
Opvallend! "Voor goede vriend is wel al een match gevonden": Maak kennis met Steve, Jonas en Karen uit 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk'
Foto: VTM

'Blind Getrouwd' keert komend najaar terug. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma gaan de experten op zoek naar een extra match. Dat gebeurt in 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' op VTM GO.

In 'Blind Getrouwd' trouwen binnenkort vier koppels die elkaar nog nooit gezien hebben. Op VTM GO gaat Ingeborg in 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' op zoek naar een perfecte match voor drie singles: Steve, Jonas en Karen. Zij hebben het hele selectieproces doorlopen, maar de experten vonden geen ideale match. Nóg niet. Eén van hen zal in het online programma trouwen met zijn of haar ideale match. Dit zijn de drie singles:

Steve (48), lifstyleconsulent

In de oproepaflevering maken we eerst kennis met Steve uit Brugge. Hij is live coach en geeft opleidingen in de fitnessbranche en life coaching. Daarvoor reist hij de wereld rond, wat een struikelblok was voor de matchmakers. Steve is naar eigen zeggen een "positief mens". Hij leidt het leven waar hij 20 jaar geleden van droomde, maar hoewel hij blij is met wat hij tot nu toe heeft bereikt, mist hij iets in zijn leven.

Steve zoekt een toffe man die graag initiatief neemt, ambitie heeft en niet afhankelijk is van hem. Die man moet er wel Olaf, Steves Husky, bijnemen. Zijn ideale partner hoeft niet per se mee te reizen, al mag dit zeker wel. Hij wil zich geborgen voelen en vindt een goede connectie één van de belangrijkste zaken in een relatie. 

Jonas (28), finance controller

Jonas uit het Brabantse omschrijft zichzelf als nuchter, betrouwbaar en positief. Hij werkt op de finance-afdeling van een groot retailbedrijf als financial controller en is best ambitieus. Hij zou graag doorgroeien bij het bedrijf waar hij nu werkt. In zijn vrije tijd is hij lid van twee voetbalploegen, padelt hij graag, loopt en fitnesst hij en af en toe kruipt hij ook op de fiets. Sportief dus!

Jonas houdt van reizen, zowel van wintersportvakanties als van zomerse avontuurlijkere reizen. Zo'n trips samen doen met een toffe, zorgzame, humoristische vrouw staat bovenaan zijn bucketlist. Jonas droomt ervan dat zijn vrouw niet alleen zijn partner is maar ook zijn beste vriendin. Hij is klaar voor huisje-tuintje-boompje.

Opvallend: Jonas schreef zich samen met een vriend in. Voor die vriend hebben ze een topmatch gevonden - dat gaan we zien in 'Blind Getrouwd' op televisie - maar voor hem niet. Daar kan 'Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk' misschien wel verandering in brengen.

Karen (27), dierenartsassistente en chocolatier

Karen is heel zorgzaam, een dierenvriend en een familiemens. Ze werkt in een dierenartspraktijk in Oordegem en in bijberoep is ze chocolatier. Ze heeft zelf een hond, 3 katten, een valkparkiet en 4 schapen, maar er is nog voldoende ruimte voor een vrouw. Karen speelt ook nog voetbal en ze houdt van reizen. 

Karen is een echt familiemens. Ze wil ook heel graag zelf een gezin stichten met een toffe vrouw, iemand die respect en eerlijkheid hoog in het vaandel draagt en liefst ook humoristisch is. Een vrouwelijke uitstraling en een mooie lach vindt ze heel aantrekkelijk. Pluspunten zijn er voor iemand die graag op restaurant gaat en sport, maar de jackpot gaat naar iemand die zot is van chocolade.

Meer nieuws

Meer nieuws

.