Opvallend nieuws over veelbesproken 'Boer Zkt. Vrouw'-kandidate Titjana
COS
Opvallend nieuws over veelbesproken 'Boer Zkt. Vrouw'-kandidate Titjana
Foto: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' moesten de boeren en boerin zondag beslissen met wie ze op romantische trip zouden vertrekken. Ook bij boer William viel die beslissing.

Cowboy William koos in 'Boer Zkt. Vrouw' voor Amber. De mysterieuze Titjana moest naar huis, maar vertrekken zonder enkele laatste opvallende uitspraken deed ze niet.

Zo zei ze: "Ik sta hier volgende week vrijdag gewoon terug! Voor een feestje!" En ook gaf ze aan William nog steeds verder te willen leren kennen. "Maar in andere omstandigheden. Deze plaats heeft zeker iets met mij gedaan en wie weet, als het niets wordt... Grapje!"

Wachten of het iets zou worden tussen Amber en William lijkt Titjana niet te hebben gedaan. Titjana is na de 'Boer Zkt. Vrouw'-opnames van afgelopen zomer niet bij de pakken blijven neerzitten en vond via een andere weg de liefde.

Op haar Instagrampagina, die ze op privé heeft gezet, merkte Metro een man aan Titjana's zijde: Jeff. "Voor diegenen die in de war zijn, wij zijn al acht maanden all luby duby", citeert Metro Titjana bij een foto van een romantisch dinertje in Dubai. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.