VTM

Opvallend! 'The Masked Singer'-speurders waagden zich na show 4 aan voorspelling over finalisten: "Sowieso de Robots!"

door: COS
Andy Peelman, Julie Van den Steen, Kevin Janssens, Jens Dendoncker, Ruth Beeckmans en Karen Damen voor 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

Roos, Radijsje, Cycloop, Edelhert, Robots, Papegaai, Flamme Fatale, IJskoning en Schorpioen werden de afgelopen een voor een ontmaskerd. In de finale van vrijdag weten we ook eindelijk wie Miss Poes, Ridder en Konijn zijn. 

Welke drie figuren in de grote finale zouden staan, werd aan alle leden van het speurdersteam gevraagd tussen show 4 en 5. "Als ik nu een voorspelling moet doen over wie in de finale gaat staan, dan denk ik: Robots, Miss Poes en Flamme Fatale", zei Jens Dendoncker een tijd geleden.

Voor Karen Damen? "Sowieso de Robots, Miss Poes en de Ridder ofwel het Konijn." Op een bepaalde manier heeft ze het wel juist, want Robots keren wel degelijk terug voor een gastoptreden. Julie Van den Steen kan er maar eentje juist raden: "IJskoning, Konijn en misschien Papegaai."

Andy Peelman zit voor een keer helemaal juist. "Miss Poes, dan de Ridder volgens mij ook. En Konijn. Dat is mijn top drie", voorspelde hij. Ook Kevin Janssens zat op het juiste spoor. "Op de eerste plaats de Ridder. Op de tweede plaats Miss Poes. En op de derde plaats Schorpioen of Konijn."

"Ridder, Miss Poes. En dan zou ik nog durven te gokken op onze IJskoning", zei Ruth Beeckmans dan weer. Twee op drie dus. Wie Sandra Kim, de Koningin van vorig seizoen, opvolgt, zien we vrijdag 18 maart om 20.35 uur op VTM.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!