Blind Getrouwd Opvallend! Joren uit 'Blind Getrouwd' neemt intrek in nieuwe woning zonder Lien
COS
Opvallend! Joren uit 'Blind Getrouwd' neemt intrek in nieuwe woning zonder Lien
Foto: VTM

Op maandag 10 oktober brengen de koppels van 'Blind Getrouwd' de laatste dag door van hun huwelijksreis in Bodrum. Daarna is het tijd voor de volgende stap in het experiment.

Op de laatste avond van de huwelijksreis blikken de 'Blind Getrouwd'-koppels terug op de voorbije week en wordt er voorzichtig vooruit geblikt naar de volgende stap: het samenwonen. Florence kijkt er alvast naar uit om met echtgenoot Jiri te gaan samenwonen.

"Deze huwelijksreis was zeer goed voor de basis en om elkaar te vertrouwen. Ik denk dat we er nu wel klaar voor zijn en er echt wel naar uitkijken om elkaar in een andere, normalere setting te leren kennen. Ik hoop dat dat iets gaat doen met onze - of toch zeker mijn - gevoelens."

Jiri en Florence worden gehuisvest in Kapellen, Christiaan en Jana in Kontich, Brecht en Dziubi in Destelbergen, en Joren, voorlopig zonder Lien, in Holsbeek. Zij heeft een lang op voorhand gepland vrijgezellenweekend van een vriendin, maar haar afwezigheid wordt tijdelijk gecompenseerd met een enorme knuffelbeer.

Meer nieuws

Meer nieuws

.