Opgepakte man die BV’s in de val lokte met naaktfoto's: “Daarom heb ik het gedaan”
PMN
Opgepakte man die BV’s in de val lokte met naaktfoto's: “Daarom heb ik het gedaan”
Foto: Photonews

De politie heeft een man opgepakt die bekende dat hij Eveline is. Je weet wel, de zogezegde dame waarmee Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire naaktbeelden uitwisselden.

Eddy Planckaert moest zijn wielercarrière abrupt stopzetten door rugproblemen. Daarna startte hij een zakencarrière in een houtbedrijf, maar dat liep slecht af. Het bedrijf werd failliet verklaard en de Planckaerts moesten van nul opnieuw beginnen. Een dure levensles, die Eddy nog lang niet vergeten is. “Al hun geld investeren in het buitenland, dat gaan mijn kinderen niet doen. Alles wat in je eigen hof staat, is van jou. Staat het bij je buurman, en krijg je ruzie met je buurman, dan is het niet meer van jou. Zo simpel is het. Je beste vriend kan op één seconde je ergste vijand worden."

Eddy heeft door het gedrag van zijn zakenpartners heel erg diep gezeten. "Ik heb momenten gehad dat ik dacht: 'dit gaat een familiedrama worden.' Ik voelde mij echt alsof ze mij dood hadden gemaakt, verbrand tot as, in een potje gezet op de schouw als sieraad. Je ziet je kleine kinderen lopen en je weet niet wat je moet doen. Dat was toch niet simpel. Gelukkig waren wij er als een familie voor elkaar. Dat was de enige steunpilaar. Ik heb serieus geschift en geselecteerd in mijn vrienden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.