Operazanger Sven wil wat kwijt nadat klassieke zangeres Jana wél doorstoot in 'The Voice'
COS
Operazanger Sven wil wat kwijt nadat klassieke zangeres Jana wél doorstoot in 'The Voice'
Foto: VTM

In 'The Voice' verblufte Sven (28) uit Sint-Niklaas vorige week met 'Fall On Me' van Andrea Bocelli. Het verbaasde iedereen toen er geen enkele stoel voor hem omdraaide.

Sven zong fantastisch, maar de coaches wisten zich vooral geen raad met het genre dat hij kwam brengen. Nochtans lukte het Jana zondag wél om door te stoten naar de Knock Outs. Zij bracht 'O Mio Babbino Caro' van Puccini.

Sven heeft ook naar de aflevering gekeken en reageert onder Jana's auditie op Facebook. "Heel blij om te zien en horen dat opera/klassiek toch een weg heeft gevonden in 'The Voice'! Ik ben superfan!", reageert hij.

"Heel jammer dat jij niet door bent, jij was supergoed. Ik begrijp het nog altijd niet, hoor!", reageert een teleurgestelde kijker. "Ik was zo boos dat ik sinds dan niet meer kijk", zegt een kijker. "Je hebt een fantastische stem en ik hoop dat je de zangcarrière die je wilt kan verwezenlijken."

"Spijtig voor jou, Sven, want van jou was het even mooi", zegt nog iemand. "Dit is ook weer prachtig! Maar helaas zal zij niet ver geraken omdat Vlaanderen niet weggelegd is voor dit, spijtig genoeg", voorspelt een kijker alvast.

https://www.instagram.com/reel/Cju_muOje0v/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.