The Masked Singer Ongelofelijk! Jens Dendoncker kondigt waanzinnig nieuws aan over 'The Masked Singer'
COS
Ongelofelijk! Jens Dendoncker kondigt waanzinnig nieuws aan over 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vrijdag zitten we weer met z'n allen voor de buis voor een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer' en dus ook een nieuwe ontmaskering. Wie zal deze week zijn of haar masker moeten afnemen?

De ontknoping van 'The Masked Singer' komt steeds dichterbij. Over enkele weken weten we de echte identiteit van álle Masked Singers. Deze week komen we bij sommige figuren alvast te weten wie er zeker níet in een pak zit. Jens Dendoncker heeft namelijk een nieuwigheid aan te kondigen.

"Dit is de bel, de bel van de waarheid. We willen onze speurders namelijk de kans geven om een aantal verdachten definitief van hun lijstje te schrappen", zegt Jens. "Als ze deze bel gebruiken dan komen ze te weten wie van hun verdachten al zeker níet in een pak zit."

"Je hoort het goed, het is de bel van de waarheid. Dus wat je dan te weten komt is ook echt waar. Geen leugens, geen dwaalspoor." De speurders mogen de bel inzetten wanneer ze willen, maar elke speurder mag dat maar één keer doen. Ook gastspeurder Jelle De Beule.

Na wat getwijfel gebruikt Jelle de bel bij Leeuw. Andy Peelman mag hopen dat Maksim Stojanac niet op het scherm verschijnt. Hij belooft namelijk zijn broek uit te trekken als Maksim komt vertellen dat hij Leeuw niet is. "Niets te vrezen", zegt Karen Damen, die zeker van haar stuk is.

Meer nieuws

Meer nieuws

.