Olga Leyers krijgt telefoontje van VTM en heeft verrassend antwoord klaar
PMN
Olga Leyers krijgt telefoontje van VTM en heeft verrassend antwoord klaar
Foto: Photonews

Olga Leyers horen we op Studio Brussel. Daar presenteert ze ‘De Afrekening’.

De 25-jarige Olga Leyers is een groot talent. Dat is ook de tv-zenders niet ontgaan.

Het begon voor Olga met haar deelname aan de quiz ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Het zette haar in Vlaanderen meteen op de kaart.

In Humo zegt Olga dat ze heel regelmatig aanbiedingen krijgt om iets op tv te doen. “Ik krijg vaak aanbiedingen, maar altijd luchtige dingen: shiny floor shows in het genre van ‘The Masked Singer’ of ‘The Voice Kids’”.

“Heel tof, maar ik droom van iets anders. Het liefst wil ik programma’s zoals die van papa maken: ‘Nachtwacht’, ‘De weg naar Mekka’, programma’s die ergens over gaan. Die vind ik fantastisch.” 

“Een paar jaar geleden mocht ik voor VTM ‘De wereld rond met 80-jarigen’ presenteren. Ik deed niets liever dan praten met de mensen die we onderweg tegenkwamen.” 

“In Dubai sprak ik met vrouwen over hun hoofddoek, in de VS met straatarme zwervers. Daar besefte ik plots: oh my God, ik ben mijn vader.” 

“Ik zat ook de hele tijd notities te maken op mijn gsm. De opnameploeg moet gedacht hebben: wat voor een onprofessionele trut is dat, die is de hele tijd op haar gsm bezig. Maar ik móést schrijven om al die indrukken te verwerken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.