Oh nee! Productie 'Tien Om Te Zien' doet vreselijke ontdekking bij aankomst op set
STG
Oh nee! Productie 'Tien Om Te Zien' doet vreselijke ontdekking bij aankomst op set
Foto: VTM

De programmamakers van 'Tien Om Te Zien' hebben een bizarre ontdekking gedaan bij het betreden van de set. De opnames die vanavond gepland staan kunnen wel gewoon doorgaan.

Vanavond vinden er opnieuw opnames plaats voor 'Tien Om Te Zien'. De Rotonde in Westende vormt de komende drie dagen nog het decor. Heel wat artiesten staan weer te popelen om het beste van zichzelf te geven.

CAMILLE, Pommelien Thijs, Hugo Sigal, hebben hun komst al bevestigd, maar ook Regi, Niels Destadsbader, Francisco en Bazart keren terug in de top tien. Al was het toch even schrikken toen de programmamakers weer op de set verschenen.

Door het gure weer werd de crew geconfronteerd met schade aan de opnameset. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De ramen van een van de containers werden vernield. “Deze ramen worden zondag vervangen, van zodra het weer het toelaat. Dit vormt geen enkel obstakel voor de opnames van Tien Om Te Zien komende week, die gaan door zoals gepland. We kijken er naar uit om op 7, 8 en 9 augustus weer heel wat enthousiaste fans te verwelkomen op de zeedijk in Westende”, zegt VTM-woordvoerster Tine Danschutter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.