Oh jee! Joren uit 'Blind Getrouwd' ziet enorme valkuil in huwelijk met Lien
COS
Oh jee! Joren uit 'Blind Getrouwd' ziet enorme valkuil in huwelijk met Lien
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' wonen de koppels sinds kort samen. Vijf weken lang zullen ze proberen ontdekken of hun levens bij elkaar passen en of een toekomst als koppel mogelijk is.

Joren Dumont en Lien Opdebeeck kenden een moeilijke start in het VTM-programma. De huwelijksreis verliep wellicht niet hoe ze het zich vooraf hadden voorgesteld. Nu staan Joren en Lien voor een nieuwe uitdaging: het samenwonen.

Ze keren allebei terug naar hun eigen levens en moeten die natuurlijk zien te verzoenen met elkaar. Daar ziet Joren wel een valkuil: "Onze agenda's op elkaar afstemmen wordt niet evident", zegt hij in Dag Allemaal.

"Lien heeft haar koffiebar en een druk sociaal leven. Ik ben ook een beetje een workaholic, ik ga graag naar 't voetbal, ik speel padel, spreek graag af met vrienden. Die puzzel gaan we zorgvuldig moeten leggen", aldus Joren.

Het betekent dus niet dat hij er niet voor wil gaan. En ook Lien zal er sowieso alles aan willen doen om het huwelijk te doen slagen. We gunnen het Joren en Lien ongetwijfeld allemaal van harte.

Meer nieuws

Meer nieuws

.