Of het toch nog iets zal worden met Mabel uit 'B&B Zoekt Lief'? Marc geeft erg verrassend antwoord
COS
Of het toch nog iets zal worden met Mabel uit 'B&B Zoekt Lief'? Marc geeft erg verrassend antwoord
Foto: VTM

In 'B&B Zoekt Lief' begint de tijd te dringen. In een nieuwe week schakelen de vrijgezellen een versnelling hoger in de ultieme poging hun B&B-uitbater te verleiden.

Zelfs reeds naar huis gestuurde vrijgezellen wagen in deze nieuwe week van 'B&B Zoekt Lief' opnieuw een poging om de B&B-uitbaters voor zich te winnen. Zo kreeg Mabel in Zuid-Franrkijk een verrassend telefoontje.

Marc, die een tijdje geleden naar huis werd gestuurd, belde Mabel op met een onverwachte boodschap: hij was nog steeds in Frankrijk, in Bordeaux. Mabel besloot met hem af te spreken. Uiteindelijk werd het een fijne dag.

"Ik ben echt blij dat ik vandaag gekomen ben. Ik zat nogal in een emotionele achtbaan met alles wat er gebeurd is. Ik moet wel toegeven dat ik misschien iets te snel ben geweest toen ik jou naar huis stuurde. Ik heb me laten meeslepen door de situatie", vertelde Mabel.

Ik pak meteen mijn koffers.

Zou het bij vriendschap blijven of zou er toch iets meer bloeien? Dat zou moeten blijken. Nu kennen we het antwoord al: er is geen romance voortgevloeid uit het blitzbezoek van Mabel. "We hebben wel nog contact", benadrukt Marc in Dag Allemaal.

"Ik heb haar uitgenodigd om naar Knokke te komen, maar ze heeft het te druk met haar B&B", zegt hij teleurgesteld. "Ik vind Mabel een mooie, toffe, lieve, rustige vrouw", zegt Marc.

"Als ze mij morgen laat weten dat ik een maand gratis bij haar mag komen logeren in Frankrijk, ik pak meteen mijn koffers. Ik zou het zeker nog een kans geven, ja", besluit hij in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.