"Oei, veel beterschap gewenst!": An Lemmens onder het mes
COS
"Oei, veel beterschap gewenst!": An Lemmens onder het mes
Foto: VTM

An Lemmens had zich het eerste tropische warme weekend van het jaar wel een beetje anders voorgesteld. De presentatrice moest onder het mes.

De eerste opnames van 'The Voice van Vlaanderen' zijn achter de rug. De coaches stomen hun kandidaten nu klaar voor de volgende rondes. Presentatrice An Lemmens werd dan weer in het ziekenhuis verwacht.

"Wat hechtingen, een icepack én het advies om véél ijsjes te eten. Ik kon een erger weekend tegemoet gaan", staat er te lezen op Instagram bij een foto van An. Ze steekt haar duim omhoog, maar we zien ook een icepack rond haar kaken.

Het lijkt erop dat An haar wijsheidstanden heeft laten wegnemen. "Spoedig herstel", klinkt het in de reacties. "Oei, veel beterschap gewenst! Het is toch ijsjesweer", lezen we nog. "Rust maar goed en eet maar veel ijsjes."

"Lieveke, nooit rijden na een operatie in verband met je verzekering", klinkt het bezorgd. "Ze zijn dit vergeten te vertellen waarschijnlijk. Veel beterschap alvast. Wanneer start je les vroedkunde? Daar mag een docusoap over gemaakt worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.