Blind Getrouwd Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet de monden openvallen met compleet nieuwe look
COS
Nuria uit 'Blind Getrouwd' doet de monden openvallen met compleet nieuwe look
Foto: VTM

Nuria Gilizintinova kennen we uit 'Blind Getrouwd'. Ze is al zeven jaar getrouwd met Stijn Van Poucke. Samen hebben ze twee zoontjes.

Nuria Gilizintinova leerden we in 'Blind Getrouwd' kennen met donker haar. Zo ging ze jarenlang door het leven. In het VTM-programma 'Welkom in de Familie' verraste ze wel met een nieuwe look.

Nuria was zelf niet meteen blij met haar kortere coupe, maar ze kon er snel aan wennen en was er uiteindelijk wel gelukkig mee. Sindsdien zien we Nuria vaker experimenten met haar haren.

Zo koos ze recent nog voor een lichtere kleur. Ze heeft de smaak nu helemaal te pakken. Want vandaag verschijnt Nuria met honingblonde haren op Instagram. "En ik die zei dat ik nooit blond haar wou...", schrijft ze.

"Waaauw", klinkt het bij Laura Lieckens. "Staat je megamooi", vindt 'Big Brother'-deelneemster Julie Vanderzijl. "Ik vind het een geslaagde verandering", klinkt het nog. Al lijken veel fans donker toch beter te vinden. "Donkerder is meer Nuria", klinkt het. Wij vinden de nieuwe look alvast geslaagd!

https://www.instagram.com/p/Ckf-nBcj3OY/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.