Nuria Gilizintinova vindt het maar niks bij 'Blind Getrouwd': "Hoop dat VTM dat gaat goedmaken"
COS

Vanaf maandag 5 september kunnen we bij VTM terecht voor het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd'. Het programma onderging een kleine make-over.

Vier koppels stappen in 'Blind Getrouwd' in het huwelijksbootje. Dat doen ze afzonderlijk van elkaar tijdens een blinde ceremonie. Het feest achteraf houden alle koppels echter samen en ook de huwelijksreis wordt er eentje met de acht deelnemers samen.

Nuria Gilizintinova trouwde eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' met Stijn Van Poucke. Zes jaar later zijn ze nog steeds gelukkig samen en hebben ze twee zoontjes. Nuria gaat zeker kijken naar het nieuwe seizoen, maar twijfelt over de nieuwe aanpak.

Zo zou Nuria haar trouwfeest niet graag delen met anderen. Velen dromen van zo'n speciale dag. "Om die te delen met drie andere koppels, vreemden dan nog, nee dank u. Ik twijfel of ik me zou inschrijven voor deze versie van het programma", besluit Nuria in Dag Allemaal.

"Stijn en ik leven nu in ons eigen moderne sprookje, dat superromantisch begonnen is. Nu lijkt die trouw precies op een speeddate. Ik hoop dat VTM het gaat goedmaken door de koppels een extra privétrouwfeest te geven op het moment dat ze beslissen om samen te blijven", aldus Nuria.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.