Blind Getrouwd Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' hebben er geen goed oog in: "Te mooi om waar te zijn"
COS

Het zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' leverde maar liefst twee koppels op. Bijna zes maanden na hun jawoord zijn de koppels nog steeds samen.

Dat Florence Vandoorne en Jiri Punt het 'Blind Getrouwd'-experiment met succes zouden afronden, was lange tijd niet te voorspellen. Uiteindelijk vonden ze de basis sterk genoeg om zonder camera's verder te gaan. En met succes!

Naast Florence en Jiri bleven ook Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen getrouwd. Die beslissing had iedereen wel verwacht. Al vanaf de eerste ontmoeting was er een klik en kwamen ze niet meer van hun roze wolk naar beneden.

"De relatie tussen Brecht en Dziubi is precies te mooi om waar te zijn", merkten Nuria Gilizintinova en echtgenoot Stijn Van Poucke nu op in Dag Allemaal. "Binnenkort zien we hen op een evenement, dan zullen we hen vragen hoe ze dat doen."

"Wie weet merken we dan: 'Aha, daar zit een haar in de boter, jullie zijn toch geen robots, maar mensen.' Maar even goed is het een perfecte relatie, dan zijn we blij voor hen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.