VTM

Nuria en Stijn krijgen af te rekenen met financiële kater na ontslag

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Stijn en Nuria hebben geen goed nieuws te melden. Ze hebben af te rekenen met een financiële kater. Stijn is immers ontslagen als gevolg van de coronacrisis.

De coronacrisis hakt er nog steeds stevig in. Een pak mensen verliezen hun werk. Dat is ook Stijn overkomen. Hij verloor zijn job bij E5 Mode. 

Stijn werd enkele weken op technisch werkloos gezet en kreeg daarna zijn ontslagbrief in de bus. "De situatie bij E5 mode was niet meer houdbaar, maar de werkloosheid die erop volgde, zorgde dan weer voor een financiële kater", bekent Nuria in TV-Story.

"De periode waarin Stijn geen werk had, was een heel moeilijke tijd, zoals dat voor iedereen het geval zou zijn. Onze onzekere financiële toekomst en het Covid 19-gevaar eisten hun tol. We stonden onder stress en liepen op de toppen van onze tenen, en dat zorgde weleens voor ruzies. Gelukkig kunnen we goed met elkaar praten en is die nare periode alweer achter de rug."

Stijn heeft intussen ook een nieuwe job gevonden. "Ja, als Brand & Sales Manager bij een distributeur van trendy en fashionable merken. Hij moet er de verschillende merken, via de juiste kanalen, in de markt zetten. Het is totaal anders dan kleermaker, maar hij doet het graag. Bovendien kan hij er zijn passie voor esthetiek ook wel kwijt."