Blind Getrouwd Nu Marijn uit 'Blind Getrouwd' nieuwe vriendin heeft: Candice Martens heeft prachtige boodschap voor haar ex-man
COS
Nu Marijn uit 'Blind Getrouwd' nieuwe vriendin heeft: Candice Martens heeft prachtige boodschap voor haar ex-man
Foto: Instagram @candice.martens

Marijn Lenaerts en Candice Martens trouwden in het zesde seizoen van 'Blind Getrouwd'. Het koppel maakte vorige zomer bekend dat ze na een relatie van twee jaar uit elkaar gingen.

Het was meteen raak tussen Marijn Lenaerts en Candice Martens. Hun beslissing om samen te blijven na het experiment kwam voor 'Blind Getrouwd'-fans dan ook niet als een verrassing. Wat wel als een verrassing kwam, was de breuk van afgelopen zomer. 

Candice en Marijn maakten duidelijk dat ze als vrienden verder zouden gaan en daar hielden ze zich aan. Het afgelopen jaar zagen we op sociale media geregeld dat ze met elkaar afspraken. Op Instagram maakte Marijn deze week groot nieuws bekend.

Met twee vakantiefoto's kondigde Marijn aan dat hij een nieuwe vriendin heeft. Wie het is, wil Marijn niet kwijt. "Ze staat niet graag in de belangstelling", vertelt Marijn aan Het Laatste Nieuws. Wel vertelde hij dat ze elkaar zo'n zestal weken kennen, nadat ze elkaar op het evenement 'Solomun Open Air' leerden kennen.

Dat Marijn en Candice nog steeds goed bevriend zijn, bewijst Candice met haar mooie woorden voor haar ex-man. "Hij heeft het me op voorhand verteld, want we zijn nog steeds vrienden", zegt Candice aan HLN. "Ik zie dat hij heel gelukkig is en dat maakt me ook blij."

Meer nieuws

Meer nieuws

.