VTM

Nu komt de Aap uit de mouw in ‘The Masked Singer’: “Daarom ben ik blij dat het voorbij is”

door: COS
Aap in 'The Masked Singer' op VTM
Afbeelding bron: VTM
Afbeelding bron: Photonews

Vrijdagavond moest alweer een van de kandidaten zijn of haar masker afnemen in de guessing gameThe Masked Singer’. Deze keer was het Aap die naar huis werd gestuurd.

Niemand minder dan actrice en presentatrice Ruth Beeckmans zat onder het masker. “Wat ben ik blij dat ik eindelijk niet meer hoef te liegen tegen de mensen”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “Ik was blij dat ik af en toe naar Slongs kon wijzen, omdat veel mensen dachten dat zij Aap was.”

Toch hadden velen het bij het rechte eind. Ook Karen Damen zat opnieuw juist. “We werken samen aan ‘Cupido ofzo’, dat binnenkort op het scherm komt, en dus hield zij mij extra scherp in de gaten. Ze bestookte mij de hele tijd met berichtjes.”

“Niet normaal, die Karen is echt een pitbull! Ze bijt zich vast en laat niet los. Ik ben blij dat het voorbij is. Al vond ik het ook wel leuk, dat hoort erbij, hé.”

Ruth, geen geschoolde zangeres, vond het leuk om een keer professionele zangles te krijgen. “Maar met dat masker op dacht ik soms: ‘Verdomme, heb ik hiervoor zo veel moeten oefenen?’”