The Masked Singer Nu Jens Dendoncker nieuwe 'The Masked Singer'-presentator is: "Waarom hebben jullie niet voor hém gekozen?"
COS
Nu Jens Dendoncker nieuwe 'The Masked Singer'-presentator is: "Waarom hebben jullie niet voor hém gekozen?"
Foto: VTM

We mogen ons weer klaarmaken voor een gloednieuw seizoen van 'The Masked Singer'. Het programma zal in het voorjaar van 2023 te zien zijn bij VTM.

In het nieuwe seizoen van 'The Masked Singer' mogen we ons wel aan grote veranderingen verwachten. Zo zal Jens Dendoncker niet meer in het panel zitten. Hij heeft van VTM namelijk de vraag gekregen om de presentatie over te nemen na het vertrek van Niels Destadsbader.

Veel kijkers vinden het geweldig dat Jens zal presenteren en zijn ervan overtuigd dat hij het supergoed zal doen. "Jens gaat dat goed doen. Misschien zelfs beter dan Niels", klinkt het op sociale media. "Ik vind het leuk dat Jens het gaat presenteren, maar ik had het Sean Dhondt ook gegund!", zegt iemand.

"Ik snap niet goed waarom jullie hiervoor Sean niet gekozen hebben?", merkt nog een fan op. "Hij is altijd goedgezind, grappig, kan echt shows presenteren, heeft ervaring plus hij is diegene die jullie op het idee bracht om dit in Vlaanderen te doen. En me dunkt dat dit jullie geen windeieren legt. Dus verdient hij dat wel!"

Sean mag 'The Masked Singer' dan misschien niet presenteren, de afgelopen jaren was hij wel verschillende keren te gast in het panel. Wie weet mag Sean het plekje van Jens wel innemen bij het panel? We komen het snel te weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.