Lisa Nu al uitgelekt over allerlaatste seizoen van 'Lisa': Dit staat er te gebeuren
COS
Nu al uitgelekt over allerlaatste seizoen van 'Lisa': Dit staat er te gebeuren
Foto: VTM

'Lisa' eindigde in juni met een spannende cliffhanger. We kwamen te weten dat Jonas na al die tijd toch nog leeft.

'Lisa' ging de zomer in met een verrassing van formaat: Jonas (Oscar Willems) leeft nog. Dat kwamen we als kijker te weten naar aanloop van de seizoensfinale. Alleen Gert wist ervan. Hij houdt zijn broer namelijk gegijzeld sinds de veiling van de juwelen.

Op het feestje van Ben (Michiel De Meyer) en Lisa (Tinne Oltmans) in 't Excuus kwam Gert (Bert Verbeke) de rust stevig verstoren. Toen het tot een gevecht kwam tussen hem en Lisa's nieuwe geliefde, fluisterde Gert haar in dat hij weet waar Jonas is.

Op de eerste beelden van het laatste seizoen wordt duidelijk dat de kijker heel wat spanning te wachten staat. "Je probeert gewoon mijn kop zot te maken", zegt Lisa terwijl ze een wapen richt op Gert. "Ik maak u kapot", zegt ze ook. En we horen zelfs een schot.

Kan Lisa Jonas levend terugvinden en komt de waarheid eindelijk aan het licht? Of laat ze het verleden achter zich en omarmt ze haar nieuwe toekomst? Wie leeft nog lang en gelukkig? Op de eerste vraag lijken we alvast een antwoord te krijgen.

VTM deelt al een foto van het nieuwe seizoen. Daarop zien we een bezorgde Lisa waken over Jonas in een ziekenhuisbed. Hoe het sprookje afloopt komen we vanaf 4 september te weten. 'Lisa' is dan weer elke weekdag om 18.20 uur te zien bij VTM.

Tinne Oltmans in 'Lisa'
VTM

Meer nieuws

Meer nieuws

.