Nora Gharib krijgt eigen programma op VTM: “Het is durven maar ook gokken”
PMN
Nora Gharib krijgt eigen programma op VTM: “Het is durven maar ook gokken”
Foto: VTM

Nora Gharib gaat een nieuw programma presenteren bij VTM. Ze zal mensen helpen met hun jobswitch.

De Vlaming is een gewoontedier, ook als het op een job aankomt. Heel wat mensen blijven op hun vertrouwde werkplek uit gewoonte of omdat ze de sprong niet durven wagen. 

Terwijl ze vaak gelukkiger en zelfs succesvoller kunnen zijn in een totaal andere job. Anderen blijven dan weer eeuwig studeren omdat ze door keuzestress maar niet aan een échte carrière durven beginnen. En nog anderen weten na een lange periode van werkloosheid niet goed welke richting ze uit willen. 

VTM wil deze mensen helpen om de sprong te wagen naar een job die op hen lijf geschreven is. Nora Gharib zal de kandidaten begeleiden met in haar kielzorg de experten.

"Een leven veranderen. Het is durven, het is gokken"

“Het is mijn eerste programma dat ik alleen presenteer, dat vind ik wel speciaal. Zes jaar geleden heb ik zelf een sprong gewaagd en kijk waar ik nu sta”, licht Nora toe. 

“Nooit gedacht dat dit mijn passie en leven zou worden. Doen wat je graag doet is zó belangrijk en ik wil samen met experts anderen aan een carrièreswitch helpen.” 

“Een leven veranderen. Het is durven, het is gokken, het is even alles loslaten en anderen blind vertrouwen. Maar wie weet beginnen ze daarna aan een heel nieuw hoofdstuk!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.