Nora Gharib doet straffe onthulling: "In slaap gevallen achter het stuur"
COS

Nora Gharib zien we momenteel in 'Dancing With The Stars' op Play4. Binnenkort zien we haar op VTM ook in 'Blind begonnen' en 'Een Echte Job'.

De opnames van de drie programma's vinden grotendeels gelijktijdig plaats. Nora Gharib geeft in 'Freek blijft slapen' aan Freek Braeckman toe dat het allemaal een beetje te veel is. Dat besef kwam onlangs door een schokkende gebeurtenis. "Ik ben vorige week in slaap gevallen achter het stuur."

"Het was twee weken heftig met heel veel opnames. Ik heb zelfs een dag gehad dat ik 24 uur aan een stuk aan het draaien was voor de drie programma's. Op een ochtend moest ik naar Brugge rijden en ik had vier uur geslapen", vertelt Nora.

Verkeerslicht

"Ik stond aan een rood licht en ik begon in te dommelen", vervolgt de presentatrice en actrice. "Ik kon het gewoon niet meer inhouden." Toen het groen werd, schoot Nora wakker. "Ik vertrek en dan kan ik het mij niet meer herinneren."

"De adrenaline die ik op dat moment door mijn lijf voelde gaan... Ik was klaarwakker. Ik reed terug voorbij een verkeerslicht. Ik pieker er nog over: hoe groot was de afstand van dat ene licht naar het andere?", aldus Nora Gharib.

Meer nieuws

Meer nieuws

.