Nono Wauters zet vader Koen Wauters tot nadenken: "Die reactie van Nono bleef me achtervolgen"
COS
Nono Wauters zet vader Koen Wauters tot nadenken: "Die reactie van Nono bleef me achtervolgen"
Foto: Instagram @wauters_koen

De komende weken is er elke maandag 'Special Forces: Wie Durft Wint' op VTM. Elf bekende gezichten wagen zich aan de zwaarste training ter wereld, die van de Special Forces.

Ook Koen Wauters is erbij, met zijn 55 lentes de oudste van de bende. Vorig jaar was hij al gevraagd voor de  Nederlandse versie van 'Special Forces'. Na kort beraad weigerde hij. Nadien kwam ook de vraag van VTM. Ook daarvoor paste hij na overleg met zijn coach.

Wat hem dan toch overstag deed gaan? "Het enthousiasme van mijn zoon Nono", vertelt Koen in Story. "We zaten te kijken naar een buitenlandse versie van 'Special Forces' en Nono zei op een bepaald moment: 'Papa, dat is toch echt iets voor jou. Jij gaat jezelf toch supergoed kunnen motiveren om die uitdagingen aan te gaan.'"

"Je hebt gelijk", antwoordde Koen. Maar ook zijn lijf zou moeten kunnen volgen en hij besefte dat dat moeilijker zou worden. "Maar die reactie van Nono bleef me achtervolgen. Dat kleine vlammetje, dat nog altijd aanwezig is, heeft hij opnieuw aangewakkerd."

Koen belde VTM op om te zeggen dat hij het toch wou riskeren. De casting was al compleet, maar Koen mocht alsnog mee als elfde rekruut. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.