The Masked Singer Nog nooit eerder gebeurd! Jens Dendoncker komt met verrassing van formaat in 'The Masked Singer'
COS
Nog nooit eerder gebeurd! Jens Dendoncker komt met verrassing van formaat in 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vrijdag is er de derde show van 'The Masked Singer'. Groep 1 - met Raaf, Leeuw, Champignon, Groot Licht, Mummie en Soaperstar - komt dan weer aan bod.

Speurders Tine Embrechts, Julie Van den Steen, Andy Peelman en een nieuwe geheime speurder wacht weer een moeilijke taak om de identiteit van de Masked Singers te achterhalen. Jens Dendoncker verrast hen echter met bijzonder nieuws.

Voor het eerst in 'The Masked Singer'-geschiedenis krijgen de speurders extra hulp tijdens de show. "Jullie krijgen vanavond niet alleen de hulp van onze mystery speurder. Er is ook nog extra hulp aanwezig. En wel van ons publiek hier in de studio", kondigt Jens aan.

"Onze speurders mogen namelijk in deze show vier keer de hulp inroepen van ons publiek. Dat zal dus niet bij elke Masked Singer lukken, ze gaan goed moeten overleggen en samen beslissen. Als ze de hulp van het publiek inroepen komen ze te weten aan welke namen ons publiek zit te denken."

Er is wel een kleine nota: "Ons publiek vanavond bestaat uit de 100 beste speurders, maar ook uit de 100 slechtste speurders van vorig seizoen. Jullie zijn dus gewaarschuwd." De performance van Raaf leidt op deze manier meteen tot nieuwe hoofdverdachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.