Nieuw seizoen 'Een echte job' is nog niet begonnen en er komt al zware kritiek: "Een schande"
LHX

In 'Een echte job' ruilen vijf bekende Vlamingen de spotlights tijdelijk in voor een job in het ziekenhuis. Dit jaar zijn dat An Lemmens, Andy Peelman, Julie Vermeire, Dominique Persoone en Sarah Mouhamou.

De bedoeling van 'Een echte job' is dat de vijf BV's ook eens ervaren hoe het is om een 'gewone' job te hebben, maar veel kijkers hebben daar toch hun twijfels bij. Op sociale media komt er heel wat kritiek op het programma, nog voor het helemaal is opgenomen.

"Ongeloofwaardig", vindt iemand. "Ik heb 3-4 jaar verpleegkunde moeten studeren en zij krijgen een paar 'opleidingen'. Dat geeft een heel vertekend beeld van de werkelijkheid!"

Ook zijn er veel mensen die niet geloven dat de BV's de werkdruk even sterk zullen ervaren zoals de mensen die dag in, dag uit in de zorg werken. "Zullen ze ook om 5.30 uur plots opgeroepen worden om toch maar te werken op hun vrije dag?", reageert een verpleegster sceptisch.

"Ik zou toch liever geen BV aan mijn ziekenbed krijgen", klinkt het ook. "Het is een schande dat ons zo mooie beroep belachelijk wordt gemaakt. Het is veel meer dan dat!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.