VTM

Niemand houdt het nog droog met nummer van Regi dat hij vrijdag brengt in ’Liefde Voor Muziek’

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Er is geen 'The Masked Singer' meer. Deze vrijdag is er een speciale aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Die staat volledig in het teken van ‘Rode Neuzendag’.

Regi zal er trouwens voor een heel aangrijpend moment zorgen. Samen met Camille brengt hij Million Reasons van Lady Gaga.

Million Reasons geeft kracht aan de 21-jarige Eline uit Schoten. Een jonge vrouw die haar hele leven al kampt met kinderreuma en daardoor alles behalve een evidente jeugd had. 

“Dat was niet alleen fysiek zwaar, maar ook mentaal was en is het moeilijk”, vertelt Eline, “ik ben zelfs op een gegeven moment opgenomen in de psychiatrie.” 

Zelfs zangeres Camille krijgt het moeilijk

“Het is duidelijk dat Eline een vechter is en dat hebben we letterlijk vertaald in de Nederlandstalige cover van Million Reasons, dat dus nu 'de titel Vechter' kreeg”, vertelt Regi, “die ik voor alle duidelijkheid niet zelf ga inzingen. Daarvoor heb ik Camille meegebracht.” 

Bij de laatste woorden van het nummer ‘Ik denk wel elke dag opnieuw, dit kan ik niet aan, maar ik hou van het leven, dat is net mijn reden om toch door te gaan’ - krijgt iedereen het moeilijk, zelfs zangeres Camille, krijgt de laatste noten er amper uit. 

“De tekst geeft exact weer waarom ik hier ben”, zegt Eline, “Je kan er door geraken en dat wil ik aan iedereen laten weten.”